TGA arts gràfiques, impressió professional

Experts en agendes escolars personalitzades

Un dels grans objectius de l’educació de l’alumnat és desenvolupar la seva capacitat organitzativa, la seva responsabilitat i la seva competitivitat a l’hora d’enfrontar-se al món laboral.

Amb una llarga experiència en impressió professional, TGA S.L., en constant innovació i amb una experiència de dotze anys en agendes escolars, juntament amb al assessorament de professors i pedagogs, ha desenvolupat un catàleg d’agendes escolars assequibles, orientades a l’educació infantil, primària i secundària, perquè l’alumne tingui un millor control sobre les seves tasques i deures d’una forma pràctica i amena. Uns productes amb qualitat de continguts, materials i dissenys.

Conscients de la greu crisi que patim, TGA S.L., ha decidit fer un esforç en creativitat per millorar les prestacions de les nostres agendes escolars, i assumir la pujada de l’IVA en materials escolars (del 4% al 21%) i mantenir els preus finals del curs anterior.

Per saber més de les nostres agendes, utilitzeu el nostre visor, Demaneu mostres gratuïtes, consulteu les nostres tarifes o demaneu pressupost personalitzat amb descomptes addicionals per volum, data de lliurament o més informació al nostre departament comercial, estem a la vostra disposició.