Agenda escolar de secundària en català

A partir de 12 anys

Agendes escolars de secundària en català

Agenda escolar de secundària en català personalitzada

L’adolescència implica profunds canvis, en la pròpia imatge, a nivell cognitiu i en la manera de interactuar amb els seus iguals i la resta de les persones.

En aquest període, l’alumnat està escolaritzat en el nivell d’educació en el qual han d’escollir diferents itineraris educatius i professionals. Per això, és fonamental que s‘afavoreixi la dimensió orientadora de l’educació, de la qual és responsable tot el professorat, però de manera especial els tutors i tutores.

Tampoc podem oblidar la importància que té el què existeixi una estreta col·laboració amb les famílies de l’alumnat, per afavorir el desenvolupament en tots els àmbits personals, així com en els processos d’ensenyament i aprenentatge i en la pressa de decisions acadèmiques i professionals.

Les nostres agendes escolars de secundària personalitzades, són un suport pedagògic que facilita l’organització i la comunicació en aquesta època difícil de trànsit a la vida adulta i professional de l‘adolescent.

Agenda escolar de secundària personalitzada

Les nostres agendes escolars de secundària es poden personalitzar en la portada i en les seves primeres 4, 8, 16 o 32 pàgines, consulteu la secció sobre personalització d’agendes per veure totes les opcions de personalització.

Comproveu la qualitat utilitzant el visor en línia, descarregueu una mostra en PDF d’ agenda de secundària per imprimir o sol·liciti mostres gratuïtes. També podeu sol·licitar pressupost personalitzat amb descomptes addicionals per volum.

Per a més informació, comandes, data de lliurament, etc, consulteu sense compromís al nostre departament comercial.

Agenda escolar de secundària 2023-2024. Personalitzades amb portades i primeres pàgines. Entre 2,23 i 4,60 €*. Enviament gratuït a tota Catalunya*.

Característiques de les agendes escolars de secundària

  • Coberta de PVC que proporciona resistència
  • Portades a tot color
  • 136 pàgines interiors
  • Impressió interior a tot color
  • Enquadernació en espiral de plàstic
  • Paper blanc de 90 gr. òfset ecològic, lliure de clor
  • Mides: 156 x 225 mm

*1 Primer preu d’exemple per a 1000 unitats personalitzades a la portada, contraportada i 4 primeres pàgines, segon preu per a menys de 100 unitats personalitzades a la portada, contraportada i 16 primeres pàgines.*2 Enviament gratuït d’ agendes escolars en català en comandes de més de 100 agendes.